Online marketing stagiaire (HBO)

Core Skills: Online marketing 

Hours: Full-time (40H)

Date: Tell us!

Marketing 2 -

Over ons

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. 

Sinds onze oprichting 5 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 40 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers. De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Wat wij doen
Wij maken 360 graden video’s. Van een kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam. Met onze apps bestuur je een graafmachine, bekijk je de nieuwste Adidas sneaker of speel je een honkbal game. Allemaal met de nieuwste technieken op het gebied van virtual-en augmented reality.
Onze event afdeling helpt jaarlijks bij honderden events. Van kleine workshops tot presentaties voor honderden tegelijk. Wij vermarkten een aantal producten; applicaties voor games, educatie en events. Deze verkopen wij op licentiebasis en worden steeds belangrijker. Wij werken veel samen met marketing-en event agencies en hebben vestigingen in Duitsland & China.
Wat ga je doen

Als online marketeer ga je zorgen voor meer traffic, hogere conversies en lagere kosten. Je samen met je team per halfjaar, kwartaal en maand een strategie uit waarbij je kijkt hoe wij via advertenties, zoekmachine optimalisatie, online marketing campagnes, nieuwsbrieven en social meer rendement halen. Je leert alles over rankings, seo, sea, linkbuilding, content -en social media marketing. Je leert werken met diverse tools en technieken zodat je zelfstandig aan de slag kunt.

ABNAMRO UItmarkt 2017 Lounge Eiland 13 1600x1067 uai 1032x688 1 -
Pico 2 1 -
Hoe ziet je team eruit?

Je team

Het marketing team heeft een belangrijke rol maar is momenteel het kleinste team. Je zult nauw samenwerken met de CMO en co-founder Tim. Hij draagt samen met de andere eigenaren zorg voor de strategie en richt zich voornamelijk op de online marketing.

Je beweegt continu tussen de verschillende afdelingen om input te krijgen. Contact met onze eindklanten en bureaus is ook erg belangrijke voor het uitlichten van de samenwerkingen. Voor foto’s, video’s en andere communicatiemateriaal kun je bij intern terecht of maak je gebruik van ons netwerk van freelancers.

Wie zoeken wij?

Een gemotiveerde, zelfstandige stagiair die verantwoordelijkheid aan kan. Fouten maken mag, je bent hier om leren. Iemand die initiatief toont, eenvoudig contact legt met collega’s en een mee wil groeien in ons bedrijf.

Wat wij vragen
  • Relevante studie (communicatie/media)
  • Oog voor beeld, gevoel voor woord en liefde voor nieuwe technologie
  • Flexibel, zelfstandig, gedreven en goedlachs
Wat wij bieden
  • Een uitdagende en dynamische stageplek met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s
  • Werken met virtual-en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie
  • Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Chevrolet, KNVB, Booking en meer
  • Een inspirerende werkplek met een een goede lunch, vette VR games en een stagevergoeding van 300 euro.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.