Pangea Life - 360° investeringsreis

De cliënt

Pangea Life is een beleggingsmaatschappij die geld belegt op een ecologisch en sociaal duurzame manier. Hun portefeuille bestaat uit windmolenparken, zonneparken en stroomcentrales. Deze bevinden zich in heel Europa, van Denemarken tot Portugal.

Pangea1 -
aerial view of wind turbine farm wind power plant 2021 08 27 12 27 21 utc scaled 1 -

De vraag

Normaal gesproken zou Pangea Life een aantal van hun klanten meenemen naar deze locaties om te laten zien waar de investeringen worden gedaan. Vanwege COVID was deze reis niet mogelijk en werd VR Owl gevraagd om een virtuele versie te maken.

De oplossing

We hebben een 360 graden investeringsreis gecreëerd die via de website van Pangea kan worden afgelegd. Samen met de managing directors bezoekt u meerdere locaties verspreid over 5 landen; Denemarken, Noorwegen, Portugal, Spanje en Duitsland.

Pangaea Life Denmark Wind Still -

De webervaring

Om de kijkers een gestroomlijnde ervaring te bieden creëerden we voor Pangea een website waar gebruikers een 3D wereldbol met alle locaties konden bekijken. Van hieruit is het mogelijk om in te zoomen op elk land, locaties te selecteren en de 360 video’s te starten.

De productie

Tijdens de shoot werkten we samen met lokale partijen om drones en andere tools in te zetten om een spannende ervaring te creëren. De gecombineerde beelden van fly-over shots, interviews met locatiemanagers en 2D beelden gaven een compleet beeld van de locatie.

20200915 125311 scaled 1 e1657203589782 -
Start investment journey ⇒ Pangea Life Google Chrome 2021 12 01 10 18 39 2 -

Het evenement

Tijdens een online-evenement werd samen met belanghebbenden een half uur durende video gemaakt waarin locaties in Denemarken en Portugal werden bezocht. Na de presentaties konden de kijkers vrij rondlopen op de website en de andere locaties bekijken. De virtuele reis was een groot succes, alle klanten waardeerden de inspanning en de unieke kans om deze locaties vanuit hun luie stoel te bezoeken.

IMG 9692 min scaled 1 -

Het resultaat

De ervaring stelde Pangea ook in staat om hun presentatie op te schalen en mensen uit te nodigen die normaal niet aanwezig konden zijn. Een overkoepelend voordeel was het feit dat, aangezien er niet gereisd hoefde te worden, de ecologische voetafdruk van Pangea Life kleiner werd. De video’s worden tienduizenden keren bekeken en zijn een geweldig marketinginstrument om potentiële investeerders ervan te overtuigen zich bij het bedrijf aan te sluiten.

Pangaea Life Denmark Wind Still 1 -
Pangaea Life Portugal Solar Still -
vr owl logo wit 1 -

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.