ClickCease

Politie Central Buck | Politie VR-Training

De Central Bucks politie in Amerika gaat in 2022 gebruik maken van virtual reality training. In deze VR-training leren de agenten om te gaan met scenario’s waarin ze een situatie moeten de-escaleren om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen veilig zijn.

Het doel is is om agenten te helpen agressief gedrag te herkennen en te voorkomen dat ze escaleren. In de virtuele wereld komen de agenten in aanraking met mensen met een emotionele of mentale gezondheidscrisis. In de VR-scenario’s kan de trainer rechtstreeks met de agent communiceren die de situatie de-escaleert. Zo kan de trainer de agent van advies voorzien en hem door de training leiden.

Het implementeren van deze nieuwe de-escalatie trainingsstrategie zal het risico op letsel van agenten en burgers verminderen. Bovendien is de verwachting dat de klachten en aansprakelijkheid voor de afdeling afnemen.

Organisatie: Politie Central Bucks
Tech: Virtual Reality
Sector: Politie

VR Owl - Politie VR

More inspiration

VR Owl US Air force VR Training Defensie

US Air Force | Zelfmoordpreventie VR training

Airbus heeft een VR-training omtrent motoronderhoud gemaakt. De VR-simulatie geeft meer inzicht aan theorielessen op een innovatieve manier

VR owl VR bril ziekenhuis Healthcare

Erasmus MC | Artsen VR-Training

Studenten van het Erasmus MC gaan vanaf oktober 2021 gebruik maken van virtual reality. Ze gaan oefenen met de zeldzame en acute situatie van een reanimatie na een openhartoperatie.

VR owl ziekenhuis VR headset Healthcare

Hogeschool Antwerpen | Verpleegkunde VR-Training

De Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen maakt gebruik van VR-training voor studenten verpleegkunde. De studenten moeten verschillende handelingen uitoefenen in de virtuele wereld.

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.