Portfolio

We maken AR, VR & 360 content voor educatieve en commerciële doeleinde

Portfolio

Hier vind je 4 van onze favoriete cases en ons volledige portfolio.

Rectangle 3784@2x  AREntertainment

Toblerone – In Store Product Game

Voor het beroemde chocolademerk hebben we een AR-ervaring in de winkel ontworpen. Bekende merkelementen gebruiken in een eenvoudig, kindvriendelijk spel. Dit zorgde voor meer klanten, die langer bleven en meer uitgaven.

1920_2 (4)  VRProductmarketing

Coca Cola – Christmas VR Ride

Spring in de Coca Cola-slee voor de ultieme kerstervaring. We hebben virtual reality, een motion-platform en speciale effecten gecombineerd de rit vna je leven. Ga samen met 15 anderen op een reis door winterwonderland.

screen_1920x1080_2019-11-21_14-28-32  VRTraining

Safeway – Offshore Simulator

Safeway vervoert mensen van schepen naar offshore-locaties zoals booreilanden. We hebben een VR-simulator ontworpen om hun operators altijd en overal te trainen. Met als resultaat een efficiëntere trainingsprocedure en tienduizenden euro’s lagere kosten.

5G-AUTO  VRProductmarketing

Huawei – 5G Race

We tourden door heel Europa met een speciale truck om het aankomende 5G-netwerk te promoten. We maakten hiervoor onder andere gebruik van drones, raceauto’s en een unieke simulator.

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.