ClickCease

Virtual Gateway NL | Artificial Intelligence in Automotive

Industrie: Automotive Industrie
Technologie: 360º video
Toepassing: Promotievideo

RAI Automotive 2

Oplossing

Samen met RAI Automotive Industry NL en NLinBusiness ontwikkelde VR Owl een 360º video met een overzicht van Nederlandse innovaties op basis van drie thema’s; zero accidents, zero congestion en zero emission.

De kijker bevindt zich in een zwarte, futuristische ruimte waarbij met licht-en geluidseffecten wordt gespeeld. Een voice-over begeleidt de gebruiker langs de verschillende innovaties. 

Tijdens de video bevindt de kijker zich in een hypermoderne auto. Vanuit de rijders positie ervaart de kijker hoe verschillende innovaties impact hebben op auto’s zelf en de infrastructuur in het verkeer.

Zo worden technologieën voor autonoom rijden, adaptive cruise control, “Smart Charging” en communicatie tussen auto’s en stoplichten visueel uitgelicht.

 
 

Vraag

RAI Automotive Industry NL ondersteunt de automotive sector door de sector nationaal en internationaal te vertegenwoordigen. Op dit gebied ontwikkelt Nederland innovatieve toepassingen waarbij bijvoorbeeld artificial intelligence (A.I) wordt gebruikt om verkeerssituaties te voorspellen. 

De automotive innovaties zijn echter onvoldoende bekend in het buitenland en de restricties met betrekking tot Covid maakt reizen onmogelijk. RAI Automotive Industry NL kwam met de vraag bij VR Owl om met een 360º video de automotive industry in Nederland op de kaart te zetten.

RAI automotive 3

Resultaat

De video werd ingezet tijdens een digitale handelsmissie en is sindsdien te zien via The Virtual Gateway to the Netherlands. Het resultaat is een lineaire 360º video die onderscheidend is en past bij het innovatieve imago dat de klant uit wilt stralen. De content is zowel via het web en een VR-bril te zien wat zorgt voor flexibiliteit en een brede inzetbaarheid.

RAI automotive 4
RAI automotive 5

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.