ClickCease

EE | The Green Planet in 5G

Factory 42, provider “EE”, de Botanische tuinen, Talesmith en Dimension studios hebben een consortium gecreëerd om een experience geïnspireerd door The Green Planet te starten. EE heeft dit project in het leven geroepen om de mogelijkheden van haar nieuwe 5G netwerk te promoten. Deze bedrijven zullen het project creatieve richting geven, en Dimension studios zal zorgen voor de beelden.

De app is ontwikkeld met als doel het aansporen van de gebruikers om de wonderen van de natuur te ontdekken. De realistische beelden van de flora zorgen er voor dat de gebruikers meer van deze prachtige en belangrijke onderdelen van het ecosysteem leren. 

De gebruikers kunnen via hun telefoon zeldzame en exotische planten verzorgen, zien groeien in hun woonkamer en van dichtbij bekijken. De dieren die normaal gesproken rondom deze planten leven zijn ook te zien via de app, zo loopt er voor je het weet een tijger door je woonkamer. 

Dit is een van de negen projecten waarmee EE de mogelijkheden van haar 5G netwerk tentoonstelt in negen verschillende sectoren.

Brand: EE
Tech: Augmented reality
Branche: Provider

More inspiration

Virtual NHL Arena Consumables

Uconn Health | Training van chirurgen

Het biermerk Labatt werkt samen met Snapchat en ijshockey teams uit de NHL voor een augmented reality belevenis.

Cheetos snap to steal Consumables

Cheetos | Snap to Steal

Cheetos’ Super Bowl commercial gaf Snapchatters de kans om gratis zakken Cheetos te “stelen”. Bekijk hier hoe Cheetos dit deed.

bacardi Consumables

Bacardi | TheFutureDoesntSuck

Bacardi, het Amerikaanse alcoholische merk, werkte samen met BBDO NY en de liefdadigheidsinstelling Lonely Whale om plasticvervuiling tegen te gaan dit zullen ze doen door middel van augmented reality.

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.