ClickCease

Groenexpert intratuin | AR app voor kamerplanten

Intratuin heeft een augmented reality app ontwikkeld waar je in AR kamerplanten in je woonkamer kunt zetten.

De app is ontwikkeld samen met Configwise, een Nederlands softwarebedrijf gespecialiseerd in mobiele 3D tools. De app heeft als doel om mensen dichter bij een groene, natuurlijke manier van leven te brengen. Intratuin zorgt er op deze manier voor dat consumenten eerst even kunnen checken of de plant bij de kamer past, alvorens zij deze aanschaffen. Je richt de camera op de ruimte waar je de plant wil plaatsen, kiest één van de kamerplanten en plaatst de plant gemakkelijk, virtueel, in huis. Dit kan doordat de planten zijn gescand om er een realistische 360º weergave van te kunnen geven. 

Verschillende marketing blogs zoals adformatie en emerce besteedde aandacht aan deze nieuwe toepassing. De Intratuin-app is vanaf eind januari 2021 te downloaden in de Google Playstore (Android) of in de App Store (iOS).

Brand: Intratuin
Tech: Augmented reality
Branche: Interieur

More inspiration

Virtual NHL Arena Consumables

Uconn Health | Training van chirurgen

Het biermerk Labatt werkt samen met Snapchat en ijshockey teams uit de NHL voor een augmented reality belevenis.

Cheetos snap to steal Consumables

Cheetos | Snap to Steal

Cheetos’ Super Bowl commercial gaf Snapchatters de kans om gratis zakken Cheetos te “stelen”. Bekijk hier hoe Cheetos dit deed.

bacardi Consumables

Bacardi | TheFutureDoesntSuck

Bacardi, het Amerikaanse alcoholische merk, werkte samen met BBDO NY en de liefdadigheidsinstelling Lonely Whale om plasticvervuiling tegen te gaan dit zullen ze doen door middel van augmented reality.

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.