ClickCease

Pepsi | AR Concert

Maleisië kreeg dankzij Pepsi haar eerste augmented reality concert. Jonge Maleisische talenten zoals een zanger, danser en freestyle voetballer traden op tijdens het concert.

Door het scannen van een Pepsi fles via een smartphone of tablet kreeg je toegang tot het concert. Je kon het concert fullscreen kijken, of je kon het concert op een geprojecteerde Pepsi petfles kijken. Het was mogelijk om de petfles rond te draaien tijdens het concert om verschillende beelden te zien. Het concert is met techniek van 8th wall gemaakt.

Het Instagram account van Pepsi Maleisië staat volledig in het teken van het eerste augmented reality concert van het land. Het evenement ontving ook aandacht van de Maleisische versie van The Sun Daily en de optredende artiesten promoten het evenement via TikTok aan hun 75.000 volgers.

Brand: Pepsi
Tech: Augmented Reality 
Branche: Muziek

More inspiration

Gameday Consumables

Corona Extra | Find Your Game Day Beach

27 januari 2021 In het teken van het honderdjarig bestaan Fastfoodketen White Castle werkt werkte zij samen met Coca Cola …

whitecastle-aR Consumables

White Castle | 100 Years

White Castle heeft samengewerkt met Coco-Cola om een speciale drinkbeker tot leven te brengen met AR.

pizza-hut-AR Consumables

Pizza Hut | Pac-Man

Pizza Hut brengt met behulp van WebAR het klassieke arcade spel Pad-Man tot leven.

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.