ClickCease

Reebok | Reinventing Sport

Reebok heeft Courting Greatness uitgebracht, een augmented reality tool waarmee smartphonegebruikers een oppervlak kunnen scannen en een standaard basketbalveld op hun telefoonscherm kunnen zien. 

Met behulp van de smartphonecamera overlapt het programma court-elementen op hekken, steegjes en andere oppervlakken. De consumenten kunnen met krijt of tape de grenzen van een standaard speelveld aangeven en beginnen met het scoren van hun eerste punten. De augmented reality-technologie promoot basketbal bij mensen die geen toegang hebben tot een speelveld.

Reebok onthulde ook een 9 minuten durende korte film, om een component toe te voegen aan de onlangs vrijgegeven AR tool. De video heeft momenteel meer dan 1,4 miljoen views en wordt goed ontvangen door hun publiek.

Merk: Reebok
Technologie: Augmented reality
Samenwerking: New York Sunshine Install Team
Branche: Retail

More inspiration

Nolan-Bushnell-Launches-NFT-Website Reality Check

Nolan Bushnell | Arcade OG Serie

Atari-oprichter Nolan Bushnell lanceert NFT’s met behulp van augmented reality. De set van NFT’s genaamd The Arcade OG Series is een op ethereum gebaseerd token en een collectible. Bushnell heeft samengewerkt met MakersPlace om de NFT set uit te brengen, vanaf 12 oktober.

Space-Portal Educatie

Northrop Grumman | AR Ruimte Portaal

Northrop Grumman heeft een portaal naar de ruimte gecreëerd met behulp van augmented reality-technologie. De applicatie laat gebruikers zien hoe ze een satelliet kunnen bijtanken of repareren terwijl deze nog rond de aarde draait.

Screen_Shot_2021_09_13_at_8.45.12_AM Reality Check

The Famous Group | Virtual Panther

The Famous Group heeft samengewerkt met de Carolina Panthers om het NFL seizoen in 2021 af te trappen. The Famous Group creëerde op 12 september een viraal moment door een panter in virtual reality rond te laten rennen in het stadion van de Panthers.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.