ClickCease

Reese’s Puffs | Music Boxes

Reese’s Puffs heeft een nieuwe campagne uitgebracht waarbij gebruik wordt gemaakt van AR. Door het gebruik van augmented reality-technologie laat Reese’s klanten hun cornflakesdoos veranderen in een groovebox of een synth.

De cornflakes doos werkt met software van PuffsFX die de doos transformeert in een muziekdoos met behulp van de camera van je telefoon. Puffs-fans kunnen de locatie van de doos van Puffs gebruiken en beats gaan maken met behulp van AR. Elke doos heeft de keuze uit vijf soundpacks. 

Reese’s Puffs brengt ook een synthesizer uit, die beschikbaar zal zijn voor muzikanten, naast de AR aangedreven boxen. De campagne heeft de potentie om de band van het merk met muziek te vergroten. In 2019 werkte het bedrijf samen met Travis Scott aan een cornflakesdoos die in minder dan 30 seconden was uitverkocht. Het bedrijf blijft producten en samenwerkingen rond Reese’s puffs uitbrengen.

Merk: Reese’s Puffs
Technologie: Augmented reality
Samenwerking: Anomaly
Branche: Retail

More inspiration

Nolan-Bushnell-Launches-NFT-Website Reality Check

Nolan Bushnell | Arcade OG Serie

Atari-oprichter Nolan Bushnell lanceert NFT’s met behulp van augmented reality. De set van NFT’s genaamd The Arcade OG Series is een op ethereum gebaseerd token en een collectible. Bushnell heeft samengewerkt met MakersPlace om de NFT set uit te brengen, vanaf 12 oktober.

Space-Portal Educatie

Northrop Grumman | AR Ruimte Portaal

Northrop Grumman heeft een portaal naar de ruimte gecreëerd met behulp van augmented reality-technologie. De applicatie laat gebruikers zien hoe ze een satelliet kunnen bijtanken of repareren terwijl deze nog rond de aarde draait.

Screen_Shot_2021_09_13_at_8.45.12_AM Reality Check

The Famous Group | Virtual Panther

The Famous Group heeft samengewerkt met de Carolina Panthers om het NFL seizoen in 2021 af te trappen. The Famous Group creëerde op 12 september een viraal moment door een panter in virtual reality rond te laten rennen in het stadion van de Panthers.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.