ClickCease

Reese’s Puffs | Obtain NFTs in AR

Reese’s Puffs cereal is een samenwerking aangegaan met Kaws. Kaws puffs, een nieuwe augmented reality game die gespeeld kan worden via twee limited-edition cornflakes dozen ontworpen door Kaws, is onderdeel van de samenwerking.

De augmented reality game dompelt je onder in een wereld met de compagnon van Kaws, waarin je vallende soesjes moet kraken. Als je drie schoten mist, is het spel voorbij. De puffs vallen sneller naarmate het spel vordert, maar het spel voorziet de speler van power-ups die je helpen je score te verhogen en je metgezel drijvende te houden.

Fans kunnen de webervaring openen door de QR-code op de doos te scannen, maar ze moeten de Kawspuffs-app downloaden om de volledige ervaring te beleven en mee te dingen naar limited-edition prijzen.

Merk: Reese’s Puffs
Technologie: Augmented Reality
Samenwerking: Kaws
Branche: Detailhandel

More inspiration

6fb5d120cce75f97404f79c6f837dd7a Retail

Bell Mobility | Painting Together

TikTok en Bell Mobility hebben samengewerkt om gebruikers op verafgelegen locaties AR-penselen te laten gebruiken om samen te schilderen, de mogelijkheden van het 5G-netwerk te laten zien en klanten te stimuleren om over te stappen naar Canada’s grootste telecombedrijf.

20211018_SnapShack3_3x2 Retail

Shake Shack | Transforming Stores

Shake Shack New York transformeert deze week naar een Snap Shack. Snapchat en Shake Shack hebben onlangs samengewerkt om de innovatie van beide merken te benadrukken door AR toe te voegen voor de gebruikers om te verkennen.

Japanese Tea Garden Travel

SAPF | Experience Tranquility

SAPF (San Antonio Parks Foundation) en Geomedia inc hebben samengewerkt om gebruikers de Japanse Theetuin te laten ervaren in augmented reality, zonder de rust te verstoren met fysieke bewegwijzering.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.