ReplayAR | AR Remembering 9/11

ReplayAR heeft een augmented reality applicatie ontwikkeld voor mensen die meer willen weten over wat er op 9/11 is gebeurd, of om de mensen die die dag zijn omgekomen te herdenken.

ReplayAR maakt gebruik van een systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van augmented reality activatie technologie in de stad New York. ReplayAR’s app overlapt foto’s van historische gebeurtenissen en waar ze plaatsvonden in de moderne tijd. Iedereen met een mobiel apparaat kan ReplayAR gebruiken om persoonlijke herinneringen te herbeleven door middel van augmented reality beelden op elke locatie. 

De Youtube video van ReplayAR bereikte meer dan 18.000 views en werd goed ontvangen door gebruikers van AR applicaties. De video heeft een 99% like to dislike ratio. ReplayAR gaat augmented reality technologie mogelijk ook in andere aspecten van cultuur toepassen, voornamelijk gericht op historisch behoud.

Merk: ReplayAR
Technologie: Augmented Reality
Samenwerking: n.v.t.
Branche: Educatie

More inspiration

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Aan de slag met Augmented Reality?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.