RTJ & Sketchfab | Visual Remix Challenge

Het iconische hiphop duo Run The Jewels werkte samen met 3D-platform Sketchfab voor een driedimensionale wedstrijd. Deelnemers kunnen een 3D-model van het bekende ‘Pistol and Fist’ logo downloaden en hier al hun creativiteit op los laten, in onder andere Augmented Reality.

Voor de wedstrijd was niets te gek; Alle 3D technieken mochten gebruikt worden. Dit heeft geleid tot een bizarre hoeveelheid creatieve remixes in een nog meer verschillende stijlen. Fans kwamen actief samen in Discord-kanalen om hun werk te presenteren en te promoten.

Met de hashtag #rtj4d werden creaties gedeeld via Twitter, Instagram en natuurlijk Sketchfab. Dit resulteerde in een groot aantal views en shares en de wedstrijd aandacht via populaire sites The Verge. Een geweldige manier om fans te betrekken en het merk te promoten via co-creaties.

Brand: Run the Jewels
Technologie: Augmented Reality
Collaboration: Sketchfab
Branche: Music

More inspiration

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.