Sales stagiaire (HBO)

Core Skills: Commercieel / gedreven

Hours: Full-time (40)

Date: Tell us!

Over ons

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. 

Sinds onze oprichting 5 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 40 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers. De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Wat wij doen
Wij maken 360 graden video’s. Van een kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam. Met onze apps bestuur je een graafmachine, bekijk je de nieuwste Adidas sneaker of speel je een honkbal game. Allemaal met de nieuwste technieken op het gebied van virtual-en augmented reality.

Onze event afdeling helpt jaarlijks bij honderden events.
Van kleine workshops tot presentaties voor honderden tegelijk. Wij vermarkten een aantal producten; applicaties voor games, educatie en events. Deze verkopen wij op licentiebasis en worden steeds belangrijker. Wij werken veel samen met marketing-en event agencies en hebben vestigingen in Duitsland & China.

Wat ga je doen

Als stagiaire ben je volwaardig lid van het team en ondersteun je met onderzoek, advies én uitvoering. Je vindt nieuw kansen, markten en doelgroepen en geeft advies hoe wij deze het best kunnen bedienen. De juiste content, kanalen en marketing-en sales tool zet je in om de sales afdeling optimaal te ondersteunen. Je neemt je taak serieus, bent gedreven en kan duidelijke communiceren. Fouten maken mag, je bent hier om te leren en krijgt alle support van je team.

Je taken zijn onder andere:

 • Onderzoek doen naar nieuwe (internationale) kansen
 • Rapportages, advies en presentaties aan sales en management
 • Voorbereiden, deelnemen aan sales-en marketingactiviteiten
 • Onderhouden van accounts en het organiseren van events en meetings
Hoe ziet je team eruit?

Je team

Je team bestaat uit 6 collega’s die zowel in Nederland als Duitsland werken. Je ondersteund direct de sales director Rob maar helpt ook de andere collega’s waar nodig. Naast je eigen creativiteit haal je input uit onze gehele organisatie.
Support krijg je van onze creative & 3D afdeling, marketing en development collega’s.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een commerciële en zelfstandige stagiair die gedreven is om ons jonge bedrijf en de sales afdeling naar een hoger niveau te tillen. Iemand die zijn of haar mannetje staat, input uit de organisatie durft te halen en zelf met nieuwe ideeën komt. De meeste stagiaires blijven aan boord als freelancer, oproepkracht of vaste medewerker. Daarom zoeken wij iemand met ambitie en gedrevenheid.

Wat wij vragen
 • HBO, 3/4e jaar commerciële opleiding
 • Minimale stageperiode: 20 weken, zo snel mogelijk
 • Beschikbaar voor 40 uur, waarvan 10 uur voor stageopdracht
 • Flexibel, zelfstandig en gedreven
Wat wij bieden
 • Een uitdagende en dynamische stageplek met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s
 • Werken met virtual-en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie
 • Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Chevrolet, KNVB, Booking en meer
 • Een inspirerende werkplek met een een goede lunch, vette VR games en een stagevergoeding van 300 euro.