ClickCease

Sealtec – Zwembad Configurator

Industrie: Zwembaden
Technologie: Augmented Reality
Toepassing: Productmarketing

Link: Android

Vraag

De productie heeft probleemloos gelopen gedurende de dertig dagen, met maximaal twee shows per dag. Dit was de eerste keer dat dit aantal VR-headsets werd gebruikt tijdens een theatershow. De implementatie van VR in theaters heeft tijd nodig om te wennen, maar het heeft een verrijkend aspect toegevoegd aan de show die nog nooit eerder is gezien.

Recensenten beschrijven de productie als visueel indrukwekkend en verwachten dat VR een krachtig onderdeel zal zijn van toekomstige shows. Het publiek vond het VR-gedeelte van de show uitzonderlijk cool en vond de innovatieve dimensie van de show erg indrukwekkend.

Oplossing

Om een beeld te geven hoe het zwembad eruit ziet is er een AR applicatie ontwikkeld. Hiermee kan een omgeving gescand worden waarna er een virtueel zwembad geplaatst wordt. Het zwembad is schaalbaar en er kunnen meerdere kleuren gekozen worden.

Hierdoor wordt de gebruiker niet meer verrast door de verandering van het kleur van de waterdichting nadat er water in het zwembad is gelopen. Het is ook mogelijk om zwemvijvers en waterfilters te bekijken in de applicatie.

De applicatie heeft ook een optie waarmee na het plaatsen van de virtuele vijver een bericht kan worden gestuurd naar Sealtec, zodat zij gelijk alle specificaties van het zwembad krijgen.

Resultaat

De applicatie maakt het makkelijker voor de consument om te kiezen in welke kleur zij het zwembad willen, en of het zwembad wel op de locatie past. Hierdoor wordt de consument niet verrast door het uiteindelijke resultaat. Ook de optie om snel de specificaties van het zwembad door te sturen vereenvoudigt het aankoopproces.

1920_2-1
Naamloos-4
Sealtec

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.