ClickCease

Shake Shack | Transforming Stores

Shake Shack New York transformeert deze week naar een Snap Shack. Snapchat en Shake Shack hebben onlangs samengewerkt om de innovatie van beide merken te benadrukken door AR toe te voegen voor de gebruikers om te verkennen. 

Een gezamenlijk Snap Shack logo met een burger en een spook zal te zien zijn in de winkel, evenals een levensgroot beeld van Crinkle Cut Fry met AR activatie, en een creatieve merch winkel. Bezoekers kunnen de exclusieve kleding, waaronder een bandana, een beanie en T-shirts, digitaal passen. Gebruikers krijgen toegang tot deze content via hun smartphone door naar de Snap Shack-lens te navigeren, of door gebruik te maken van de AR-spiegel in de winkel.

Klanten worden na het uitproberen van de limited edition kleding doorgestuurd naar een shopify pagina. Snapchat gebruikers hebben de items meer dan 250 miljoen keer uitgeprobeerd tijdens het laatste AR beta programma van het bedrijf met meer dan 30 bedrijven uit verschillende industrieën. Ze hadden 2,4 keer meer kans om een product te kopen dan klanten die deze functie niet gebruiken.

Merk: Shake Shack
Technologie: Augmented Reality
Samenwerking: Snapchat
Branche: Detailhandel

More inspiration

Japanese Tea Garden Educatie

SAPF | Experience Tranquility

SAPF (San Antonio Parks Foundation) en Geomedia inc hebben samengewerkt om gebruikers de Japanse Theetuin te laten ervaren in augmented reality, zonder de rust te verstoren met fysieke bewegwijzering.

616e014016272.image Art

TAEO | Bringing artwork to life

Het is officieel de grootste augmented reality muurschildering, gelegen in Tulsa, Oklahoma. TAEO en andere derde partijen sloegen de handen ineen om de economie te stimuleren in het Downtown gebied vlakbij het Main Park Plaza volgens de minder beperkende pandemische regels.

6fb5d120cce75f97404f79c6f837dd7a Reality Check

Bell Mobility | Painting Together

TikTok en Bell Mobility hebben samengewerkt om gebruikers op verafgelegen locaties AR-penselen te laten gebruiken om samen te schilderen, de mogelijkheden van het 5G-netwerk te laten zien en klanten te stimuleren om over te stappen naar Canada’s grootste telecombedrijf.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.