Snapchat | AR Around the World

Snapchat werkte samen met partners van over de hele wereld om AR-ervaringen te creëren die culturele evenementen op een virtuele manier naar miljoenen snapchatgebruikers brengen. De snapchat-lenzen geven snapchatters de mogelijkheid om van deze evenementen te genieten en te leren over klimaatverandering.

Deze lenzen omvatten het Amsterdam Light festival, waarin je de verlichte grachten van de Nederlandse hoofdstad kunt bewonderen. Deze lens kan overal ter wereld worden gebruikt. Een andere lens is het London Design museum. Met deze lens zijn de gevolgen van de klimaatverandering te zien op de muur van het museum. Als we naar de andere kant van de aarde gaan, is het Great Barrier Reef in Australië te zien. Deze lens toont de effecten van klimaatverandering op het rif.

Deze social AR lenzen zijn gemaakt om de gebruiker de wereld een beetje beter te laten begrijpen. De effecten van klimaatverandering worden in alle drie de lenzen benadrukt. Snap verklaarde dat ze hopen dat mensen de lenzen leuk vinden en iets zullen leren over de aarde.

Merk: Snap
Technologie: Augmented Reality
Branche: Amusement

More inspiration

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Aan de slag met Augmented Reality?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.