ClickCease

State Farm | Treasure Hunt

State farm heeft een nieuw augmented reality-spel gemaakt in de NFT-ruimte. De app bevat American Footballspelers zoals Mahone of Rodgers.

Deelnemers aan de augmented reality-schattenjacht kunnen hun smartphones gebruiken om virtuele footballs te zoeken en te verzamelen, die ze vervolgens op een website kunnen inwisselen voor niet-fungibele tokens (NFT’s), gesigneerde items, kleding en cadeaubonnen. Alle spelers ontvangen een NFT en maken kans op een van de gelimiteerde NFT’s na het voltooien van het eerste level van het spel. De activering door State Farm is uniek omdat het niet beperkt is tot geofencing of specifieke delen van steden, zodat klanten vanuit hun eigen huis kunnen meedoen.

Merk: State Farm
Technologie: Augmented Reality
Branche: Sport

More inspiration

6fb5d120cce75f97404f79c6f837dd7a Retail

Bell Mobility | Painting Together

TikTok en Bell Mobility hebben samengewerkt om gebruikers op verafgelegen locaties AR-penselen te laten gebruiken om samen te schilderen, de mogelijkheden van het 5G-netwerk te laten zien en klanten te stimuleren om over te stappen naar Canada’s grootste telecombedrijf.

20211018_SnapShack3_3x2 Retail

Shake Shack | Transforming Stores

Shake Shack New York transformeert deze week naar een Snap Shack. Snapchat en Shake Shack hebben onlangs samengewerkt om de innovatie van beide merken te benadrukken door AR toe te voegen voor de gebruikers om te verkennen.

Japanese Tea Garden Travel

SAPF | Experience Tranquility

SAPF (San Antonio Parks Foundation) en Geomedia inc hebben samengewerkt om gebruikers de Japanse Theetuin te laten ervaren in augmented reality, zonder de rust te verstoren met fysieke bewegwijzering.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.