Swiss Airline | AR Cabin

Swiss International Airlines introduceerde een webadvertentie die AR gebruikt om het publiek een voorproefje te geven van hun nieuwe business class.

De AR-advertentie is verwerkt in de mobiele site en behoeft geen aparte applicatie. Dit maakt het waarschijnlijker dat het wordt gezien door mobiele kijkers. De verticale 360 ​°-video begint wanneer de gebruiker op de advertentie klikt. De video toont het interieur van de nieuwe business class van het vliegtuig. De kijker kan “hotspots” aantikken om meer informatie te bekijken over het enten maar ook de video-entertainment aan boord.

De AR-advertentie is een vernieuwende manier om mobiele kijkers te betrekken en hen te aanmoedigen om een ​​vlucht te boeken in hun nieuwe business class. Door gebruik te maken van een geïntegreerde AR advertentie in plaats van een aparte website is de kans minder groot dat kijker wegklikken.

Brand: Swiss Airline
Agency: Mindshare & Coffee Labs
Tech: Augmented Reality
Branche: Travel

Related Inspiration

vr owl logo wit 1 - Swiss Airlines

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.