ClickCease

Syngenta | 360° Product Marketing Video

Industrie: Syngenta
Technologie: 360 video
Toepassing: Product Marketing

Syngenta 2

Oplossing

VR Owl is in opdracht van Syngenta naar de kassen in Naaldwijk gegaan en nam in een kas een 360° video op. De video bevat verschillende gefilmde hoeken waaronder een heel hoog shot waardoor de kijker een mooi overview krijgt die je normaal niet kan zien. De video bevat een voice-over die de kijker informeert over de proefopstelling.

De video begint met een introductie waarin Syngenta haar nieuwe product introduceert; Taegro. Vervolgens word je meegenomen naar andere plekken in de kas waarna de voice-over nog meer toelicht over de voordelen van Taegro.

Syngenta 6

Vraag

Met gewasbeschermingsmiddelen, zaden en innovatieve oplossingen helpt Syngenta telers over de hele wereld aan de groeiende vraag naar voedsel en brandstof te voldoen. Syngenta draagt bij aan de verbetering van gezondheid en de kwaliteit van leven. Op 14 april 2021 organiseerde Syngenta een evenement voor haar klanten en partners. VR Owl werd ingeschakeld om een digitale rondleiding door een proef te geven. In deze proef werd het Biologische middel Taegro ingezet.

Syngenta 1

Resultaat

De 360° video over Syngenta’s nieuwe product Taegro werd op het evenement afgespeeld voor klanten en partners. De video staat ook op de website van Syngenta waardoor deze vaker gebruikt kan worden voor handelsdoeleinden.

Syngenta 5
Syngenta 7
Syngenta 8

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.