TAEO | AR Muurschildering

Het is officieel de grootste augmented reality muurschildering, gelegen in Tulsa, Oklahoma. TAEO en andere derde partijen sloegen de handen ineen om de economie te stimuleren in het Downtown gebied vlakbij het Main Park Plaza volgens de minder beperkende pandemische regels.

Ter plaatse kunnen gebruikers hun mobiele toestel gebruiken om een interactieve 3D-ervaring te scannen en te openen via een QR-code. Het kunstwerk komt dan tot leven met augmented reality, inclusief animaties en audio-inhoud. De interactieve 15.000 voet muurschildering omvat: Sculpturale designelementen, gebladerte en fauna, art deco en symbolen, en een engel met twee kinderen.

Meerdere nieuwszenders zoals news9 en newson6 hebben verslag gedaan van deze gebeurtenis. Augmented reality investeringen zijn een optie om lokale gebieden te revitaliseren. Dit is gezien in Downtown.

Merk: TAEO
Technologie: Augmented Reality
Samenwerking: Downtown Tulsa Partnership
Branche: Kunst

More inspiration

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Aan de slag met Augmented Reality?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.