ClickCease

TAEO | Bringing artwork to life

Het is officieel de grootste augmented reality muurschildering, gelegen in Tulsa, Oklahoma. TAEO en andere derde partijen sloegen de handen ineen om de economie te stimuleren in het Downtown gebied vlakbij het Main Park Plaza volgens de minder beperkende pandemische regels.

Ter plaatse kunnen gebruikers hun mobiele toestel gebruiken om een interactieve 3D-ervaring te scannen en te openen via een QR-code, in plaats van een downloadbare applicatie. Na activering van de QR-code komt het kunstwerk tot leven met augmented reality, inclusief animaties en audio-inhoud. De interactieve 15.000 voet muurschildering omvat: Sculpturale designelementen, gebladerte en fauna, art deco en symbolen, en een engel met twee kinderen.

Meerdere nieuwszenders zoals news9 en newson6 hebben verslag gedaan van deze gebeurtenis. Augmented reality investeringen zijn een optie om lokale gebieden te revitaliseren, zoals gezien in Downtown’s voortdurende evolutie om zich economisch te ontwikkelen en uiteindelijk potentiële klanten/belanghebbenden en toeristen aan te trekken. 

Merk: TAEO
Technologie: Augmented Reality
Samenwerking: Downtown Tulsa Partnership
Branche: Kunst

More inspiration

Japanese Tea Garden Educatie

SAPF | Experience Tranquility

SAPF (San Antonio Parks Foundation) en Geomedia inc hebben samengewerkt om gebruikers de Japanse Theetuin te laten ervaren in augmented reality, zonder de rust te verstoren met fysieke bewegwijzering.

6fb5d120cce75f97404f79c6f837dd7a Reality Check

Bell Mobility | Painting Together

TikTok en Bell Mobility hebben samengewerkt om gebruikers op verafgelegen locaties AR-penselen te laten gebruiken om samen te schilderen, de mogelijkheden van het 5G-netwerk te laten zien en klanten te stimuleren om over te stappen naar Canada’s grootste telecombedrijf.

20211018_SnapShack3_3x2 Reality Check

Shake Shack | Transforming Stores

Shake Shack New York transformeert deze week naar een Snap Shack. Snapchat en Shake Shack hebben onlangs samengewerkt om de innovatie van beide merken te benadrukken door AR toe te voegen voor de gebruikers om te verkennen.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.