Teylingen College KTS | Open dag in 360 graden

Industrie: Educatie
Technologie: 360
Toepassing: Onboarding

IMG 8902 -

Vraag

Teylingen College KTS is een vakgerichte VMBO-school. Omdat het volgende schooljaar dichterbij komt willen zij open dagen organiseren.

Covid-19 steekt daar helaas een stokje voor en dus moest Teylingen College KTS op zoek naar een andere oplossing. De vraag aan VR Owl ontstond, het maken van een 360 graden video die de KTS als onderdeel in haar KTS Expo box kon doen.

Oplossing

De video neem je mee met vier leerlingen op een tour langs de praktijkafdelingen en de begeleidende docenten. Voor elk profiel is een duidelijke overgang gemaakt door middel van achtergrondmuziek en een transitie scherm. De video is gemaakt door de leerlingen, daarom ervaart de kijker een authentieke beleving van de school.

Resultaat

De KTS EXPO box met een 360 graden video waarmee leerlingen mee worden genomen op een tour door de school. Deze box brengt de KTS rond, zodat groep 8 leerlingen toch kennis kunnen maken met de school en daardoor een goede keuze kunnen maken.

In deze box zit, naast opdrachten uit de praktijkafdelingen, een VR-bril waarop de 360 graden video te zien is. Op deze manier heeft Teylingen College KTS alle ingrediënten om basisschoolleerlingen te overtuigen zich in te schrijven bij hun school.

VR Owl Teylingen lesgeven in vr
VR Owl Teylingen VR lesgeven
vr owl logo wit 1 -

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.