The Famous Group | AR Virtual Panther

The Famous Group heeft samengewerkt met de Carolina Panthers om het NFL seizoen in 2021 af te trappen. The Famous Group creëerde op 12 september een viraal moment door een panter in augmented reality rond te laten rennen in het stadion van de Panthers. 

De augmented reality technologie die wordt gebruikt om een realistische panter te creëren werkt als volgt: Cameramensen kijken en volgen de bewegingen van de panter in real time terwijl hij door het stadion rent. Het stadion is ook realistisch gemodelleerd in een 1:1 verhouding, maar is onzichtbaar voor de kijkers. De software geeft de panter virtuele oppervlakken om op te klimmen en mee te spelen, wat voor een vloeiende ervaring zorgt.

De twitter video heeft binnen een week al meer dan 5,7 miljoen views. Het bedrijf achter de virtuele panter heeft veel aandacht gekregen voor AR-technologie van entertainment/nieuwsbedrijven en klanten, zoals The Verge of CBS

Merk: The Famous Group
Technologie: Augmented Reality
Samenwerking: Carolina Panthers
Branche: Sport

More inspiration

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Aan de slag met Augmented Reality?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.