ClickCease

The Famous Group | Virtual Panther

The Famous Group heeft samengewerkt met de Carolina Panthers om het NFL seizoen in 2021 af te trappen. The Famous Group creëerde op 12 september een viraal moment door een panter in augmented reality rond te laten rennen in het stadion van de Panthers. 

De augmented reality technologie die wordt gebruikt om een realistische panter te creëren werkt als volgt: Cameramensen kijken en volgen de bewegingen van de panter in real time terwijl hij door het stadion rent. Het stadion is ook realistisch gemodelleerd in een 1:1 verhouding, maar is onzichtbaar voor de kijkers. De software van The Famous Group geeft de panter virtuele oppervlakken om op te klimmen en mee te spelen, wat voor een vloeiende ervaring zorgt.

Alleen al het aantal bekeken video’s bewijst dat de AR-ervaring een succes is. De twitter video heeft tot op heden al meer dan 5,7 miljoen views, terwijl hij nog maar een week uit is. Het bedrijf achter de virtuele panter heeft veel aandacht gekregen voor AR-technologie van entertainment/nieuwsbedrijven en klanten, zoals The Verge of CBS. Augmented reality kan meer mainstream worden in de entertainment industrie en andere industrieën. 

Merk: The Famous Group
Technologie: Augmented Reality
Samenwerking: Carolina Panthers
Branche: Sport

More inspiration

Japanese Tea Garden Educatie

SAPF | Experience Tranquility

SAPF (San Antonio Parks Foundation) en Geomedia inc hebben samengewerkt om gebruikers de Japanse Theetuin te laten ervaren in augmented reality, zonder de rust te verstoren met fysieke bewegwijzering.

616e014016272.image Art

TAEO | Bringing artwork to life

Het is officieel de grootste augmented reality muurschildering, gelegen in Tulsa, Oklahoma. TAEO en andere derde partijen sloegen de handen ineen om de economie te stimuleren in het Downtown gebied vlakbij het Main Park Plaza volgens de minder beperkende pandemische regels.

6fb5d120cce75f97404f79c6f837dd7a Reality Check

Bell Mobility | Painting Together

TikTok en Bell Mobility hebben samengewerkt om gebruikers op verafgelegen locaties AR-penselen te laten gebruiken om samen te schilderen, de mogelijkheden van het 5G-netwerk te laten zien en klanten te stimuleren om over te stappen naar Canada’s grootste telecombedrijf.

Ready to create impact?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.