U.S. Army | VR In Our Boots

Het Amerikaanse leger heeft een nieuwe VR-ervaring uitgebracht om dappere jonge mannen en vrouwen te werven die een toekomst in het Amerikaanse leger overwegen. De VR-ervaring ‘’In Our Boots’’ laat Amerikanen ervaren hoe het is om om deel te nemen aan missie in het leger.

Door de meeslepende VR-ervaring kunnen potentiële rekruten ervaren hoe het is om een ​​Amerikaanse sluipschutter, drone-operator, tankcommandant of bom technicus te zijn. De first-person storytelling en 360° -video’s van de campagne bieden een unieke en authentieke kijk in het leven van Amerikaanse soldaten. De campagne kan online worden bekeken of via de app die beschikbaar is voor IOS en Android.

Volgens Majoor Ruth Castro, woordvoerder van AMRG, zal de ervaring de kenniskloof van jonge Amerikanen overbruggen en een beeld geven van wat ze kunnen verwachten als ze ervoor kiezen om in bepaalde industrieën te dienen. “We verwachten dat de interactieve VR-ervaringen inspireren en een grote bijdrage leveren aan werving van de volgende generatie soldaat.

Brand: U.S. Army
Agency: Army Game Studio
Tech: Virtual Reality
Branche: Training

Related Inspiration

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.