ClickCease

US Air Force | Medische VR-Training

SimX werkt samen met de US Air Force (USAF) en US Space Force (USSF) om innovatieve training oplossingen te ontwikkelen voor special operation forces. Het contract tussen beide partijen is deel van de “Virtual Advancement of Learning and Operational Readiness” (VALOR). 

De VR-training bestaat uit het trainen van medische overdrachten tussen verschillende zorgteams. Het is een dynamische training in een realistische omgeving, zoals operaties midden in de nacht. Er is ook een VR medische simulatietraining voor geneeskunde aan boord tijdens lucht- en ruimte operaties met de USAF en USSF. 

Gedurende de trainingen leren de USAF en USSF over relevante medische technieken, tactieken en protocollen. Het algemene doel is om alle speciale operatie troepen kennis te geven over het bieden van medische zorg in het veld. SimX zet zijn nieuw ontwikkelde mogelijkheden in bij bestaande vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië.

Organisatie: US Air Force (USAF) & US Space Force (USSF)
Tech: Virtual reality
Sector: Defensie

USAF USSF

More inspiration

VR owl VR bril ziekenhuis Healthcare

Erasmus MC | Artsen VR-Training

Studenten van het Erasmus MC gaan vanaf oktober 2021 gebruik maken van virtual reality. Ze gaan oefenen met de zeldzame en acute situatie van een reanimatie na een openhartoperatie.

VR owl ziekenhuis VR headset Healthcare

Hogeschool Antwerpen | Verpleegkunde VR-Training

De Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen maakt gebruik van VR-training voor studenten verpleegkunde. De studenten moeten verschillende handelingen uitoefenen in de virtuele wereld.

VR owl politie VR headset Hulpdiensten

Politie Antwerpen | Politie VR-Simulatie

Politie Antwerpen maakt gebruik van VR-training om het gevoel van etnisch geprofileerd te worden bij de burger tegen te gaan.

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.