ClickCease

Virtual Gateway NL | Safe & Healthy Food

Industrie: Food
Technologie: 360
Toepassing: Promotie

Vraag

NLinBusiness is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland met als doel ondersteuning te bieden bij het realiseren van de internationale ambities van het Nederlandse bedrijfsleven. 

In 2021 lanceerde NLinBusiness de virtual gateway; een online portaal met oplossingen van Nederlandse bedrijven voor globale vraagstukken.

 

Resultaat

Een 360 video over de wereld van gezonde en veilige voeding. Het toont antwoorden op uitdagingen op het gebied van gezonde en veilige voeding, toekomstige landbouw en de bio-circulaire economie, verenigd door de Brightlands Campus Greenport Venlo.

Oplossing

In de virtual gateway vind je diverse Nederlandse ondernemingen en projecten op onder andere het gebied van automotive, water management en groene energie. Deze laatste toevoeging is ‘safe and healthy food”.

In de video zie je prachtige droneshots van de locaties en krijg je een uniek kijkje bij verschillende locaties zoals kassen en zogenaamde growrooms. 

 

Aan de slag met virtual reality?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.