Virtual Gateway NL | Sustainable Greenhouses

Industrie: Food
Technologie: 360 video 
Toepassing: Promotie

Vraag

NLinBusiness is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland met als doel ondersteuning te bieden bij het realiseren van de internationale ambities van het Nederlandse bedrijfsleven. 

In 2021 lanceerde NLinBusiness de  Virtual Gateway; een online portaal met oplossingen van Nederlandse bedrijven voor globale vraagstukken.  

In dit onderdeel van het doorlopende project werd ons gevraagd de expertise die Nederland heeft op het gebied van voedselproductie in kaart te brengen. 

 

Resultaat

Een inspirerende en dynamische video die de verschillende aspecten van Nederlandse innovatie tot leven brengt. Van hoog in de lucht tot tussen de planten en naast een robot. Je krijgt een volledig 360 graden perspectief. Het gebruik van 3D animaties, call-outs en een voice-over zorgt dat de boodschap duidelijk overkomt.  De 360 video wordt over de gehele wereld vertoont, waaronder de Dubai World Expo, en overtuigd buitenlandse overheden en bedrijven samen met Nederland te werken aan groene innovatie.

 

Oplossing

Nederland heeft 150 jaar tuinbouw ervaring in geïntegreerde voedselproductie oplossingen en biedt een uniek ecosysteem.  In de 360 video wordt je geïnspireerd met Nederlandse oplossingen die tot uiting komen in een integrale aanpak; van productie en logistiek tot aan marketing.  

Je neemt een kijkje in een  state of the art laboratorium, duikt de kassen in en vliegt met een drone over de zogenaamde “Glazen Stad”.  Je ziet innovatieve oplossingen zoals vertical farms, zelfsturende robots en installaties die gebruik maken van artificial intelligence. Deze oplossingen zorgen voor een efficiënte en duurzame productie wat waar ter wereld toegepast kan worden.

Aan de slag met virtual reality?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.