NL in Business Virtual Gateway

NLinBusiness

NLinBusiness is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland met als doel ondersteuning te bieden bij het realiseren van de internationale ambities van het Nederlandse bedrijfsleven.


Virtual Gateway

De virtual gateway applicatie is een VR showcase van integrale Nederlandse oplossingen. 

Doel is matchmaking en handelsmissie te stimuleren met buitenlandse bedrijven en overheden.

De Nederlandse Deltawerken is bijvoorbeeld een project dat fysiek niet te tonen is maar een digitale VR variant wel. 

 

De oplossing

Wij hielpen bij de concepting, de presentatie, het creëren van de rijke 360 video’s, de VR app alsmede het organiseren van diverse events. 

360 video's

Diverse 360 graden video's van Nederlandse innovaties

VR App

Een interactieve applicatie en een web-based 360 experience

Events

Facilitatie events in binnen-en buitenland

De 360 video's

Tijdens de videoproducties werd gebruik gemaakt van verschillende technieken. Naast 360 graden camera’s werd gebruik gemaakt van drones en speciale installaties om bewegende beelden te schieten.

In de video’s wordt middels 3D visualisaties, teksten en call-outs motion graphics toelichting gegeven op de oplossing. De 360 video van AI in automotive is zelfs volledig in 3D gevisualiseerd.

 

vr viewers 3 -

VR App

De Virtual Gateway is toegankelijk via een custom VR applicatie voor de PICO VR headset, de Webbrowsers en Google Cardboard.

 

Events

NLInBusiness faciliteert voor buitenlandse partners zoals ambassades events voor het tonen van de experience. Hierbij maken ze gebruik diverse presentatiemogelijkheden.

Bij grotere groepen zoals symposia waar gelijktijdig gepresenteerd wordt, gebruikt NLinBusiness VR Sync en tonen synchroon de video’s.

Bij kleinere events zoals beurzen wordt gebruik gemaakt van Look&Play en worden meerdere video’s individueel getoond. 

De projecten en samenwerking

NLinBusiness kiest voor deze oplossing om op lange termijn Nederlandse innovaties te tonen binnen elke stap van de klantreis. Op locatie in het buitenland, bij partners zoals ambassades of op beurzen en events.

Kik op één van de onderstaande projecten voor meer informatie.

vr owl logo wit 1 -

Aan de slag met virtual reality?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.