Virtual Reality: Marketing

Virtual Reality content om je verhaal te vertellen, product te verkopen en je evenement onvergetelijk te maken

1. Productmarketing

Introduceer of presenteer uw product op een memorabele manier.
Spreek je doelgroep aan en creëer unieke merkinteractie met een hoge share value.

MontBlanc

Digitale productlancering

Montblanc staat bekend om hun luxeproduct: van horloges tot pennen. Voor de introductie van hun nieuwe smartwatch hebben we een live, online VR-presentatie georganiseerd voor influencers over de hele wereld. 

De launch is meer dan tienduizend keer bekeken en kreeg aandacht van tal van tech- en influencers-kanalen.

GP Design:

Productpromotie met VR

Delijn te promoten hebben we een mobiele VR-ervaring voor de Oculus GO ontwikkeld waarin de productvoordelen in een game worden getoond. 

De applicatie trekt aandacht, overtuigd en laat mensen op speelse wijze het product ontdekken.

 

Adidas Deerupt

Productlauch met VR

Voor de lancering van de nieuwe Deerupt sneaker hebben we een WebVR-presentatie van de sneaker ontwikkeld met een 3D-model. Deze campagne werd samen met andere bureaus ontwikkelt en bereikte influencers zoals Kendall Jenner & Post Malone. 

Ready to create impact?

2. Storytelling & werving van bedrijven

Breng je corporate story tot leven over met interactieve ervaringen. Creëer tractie en positioneer jezelf als innovatief speler op de arbeidsmarkt.

Baker Tilly

Rebranding met VR

Een van ‘s werelds meest vooraanstaande accountantskantoren ging een rebranding proces door. We hebben een ervaring gecreëerd om medewerkers te informeren over de komende veranderingen en de impact op de organisatie. 

Het werd getoond aan alle 1000 werknemers, op 15 verschillende locaties met behulp van branded VR Cardboards. Passend bij de boodschap; ‘Now, for tomorrow’.

Tech Data:

Thoughtleadership met VR

Een wereldwijde distributeur van technologische producten, diensten en oplossingen die klanten helpen op de hoogte te blijven door o.a. evenementen te organiseren. 

Om de klant te informeren over de mogelijkheden van de cloud hebben we een VR-ervaring gecreëerd die verschillende use cases visualiseert. Het werd met groot succes aan alle bezoekers getoond tijdens een van hun knowledge events.

KLM

Personeelswerving metVR

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij heeft een uitdaging in het vinden van nieuwe medewerkers voor de IT-afdeling. 

Om hen te helpen hebben we een interactieve 360-ervaring gecreëerd. Kandidaten krijgen locaties zoals de startbaan te zien waar scenario’s en vragen te zien zijn. 

Naast het bepalen van het potentieel is het ook een geweldig marketingtool voor KLM.

Ready to create impact?

3. Evenementen & activaties

Trek een menigte aan, onderscheid je van de concurrentie en creëer interesse in je merk met meeslepende activatie.

Coca Cola

Kerstactivatie met VR

De beroemde Coca Cola trucks rijden elk jaar door Duitsland. Wij ontwikkelde een VR simulator waarbij 16 deelnemers gelijktijdig door een kerstlandschap sleeën. De inzet van een motion platform zorgde voor een een memorabele ervaring voor alle leeftijden. Duizenden bezoekers maakte op spectaculaire wijze kennis de magie van een Coca Cola kerst.

Huawei

Introductie nieuwe 5G service

Om de voordelen van 5G uit te leggen vroeg Huawei ons om meerdere VR-ervaringen te creëren. We ontwikkelden onder andere een 5G-race tussen twee op afstand bestuurbare auto’s, een drone livestream en een VR-game. 

De ‘5G Experience’ bezocht vele landen in Europa en informeerde zowel consumenten als bedrijven over de komende 5G-revolutie.

Blue Curacao

Brand experience VR Game

Om bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden ontwikkeld wij een VR game voor de de bezoekerslocatie op het eiland. Spelers moeten zoveel mogelijk flessen vangen en zo goed mogelijk gooien voor een high score.

De interactieve game zorgt voor een leuke afsluiting van het bezoek en zorgt dat mensen langer in de bar blijven hangen.

Wie we zijn

Een gepassioneerd team van 30 creatives. We hebben alles in huis, van concept tot uitvoering. Ons team bestaat uit de volgende afdelingen:

Concepting afdeling

Ontwikkelen Creatieve VR / AR-concepten die passen bij uw use case.

360 afdeling

Ervaren videografen met een creatief perspectief.

3D-afdeling

Technische CAD & 3D-kunstenaars die kunnen maken en converteren.

Development afdeling

Van mobiele apps tot high-end simulaties.

Operations afdeling

Event aanstuurders en implementatiespecialisten.

Ready to create impact?

Onze aanpak

Een doel zonder een plan is slechts een wens

VR & AR implementatie is net zo belangrijk als creatie. Daarom betrekken we onze operations-afdeling bij bijna elk project om een haalbare uitvoering te garanderen.

De kleine dingen maken een groot verschil

VR & AR is een industrie met veel onbekend terrein dat aandacht voor detail vereist. Daarom werken we nauw samen met onze klanten en helpen we ze bij elke stap.

No nonsense

We zijn recht door zee, open en aanspreekbaar. We zijn toegewijd aan onze klanten en partners en streven naar samenwerkingen van lange duur. Bel ons en zie hoe makkelijk in de omgang we zijn.

Ons proces

Soms is de uw vraag complex of zit je vast aan een strakke deadline. Mede daarom hebben we onze processen zorgvuldig in kaart gebracht. Zo weet je precies wat je in welk stadium kunt verwachten.

Van een gratis concept tot een eindproduct.

01 Eerste afspraak

Inzicht in je wensen en behoeften. We definiëren het business case-framework en bespreken de creatieve input voor het concept.

Output: Concept & budget

02 Kick-off

We beginnen het creatieproces met een vergadering waar we de planning definiëren en alles bespreken wat nodig is voor een succesvol project.

Output: Planning

03 Design

We maken van het concept een design document. Dit bevat art direction, user flow en alle relevante aspecten die nodig zijn om de ontwikkeling te starten.

Output: Design document

04 Creatie

We leveren twee versies voor feedback om ervoor te zorgen dat de productie perfect is afgestemd op de verwachtingen.

Output: Alpha, beta

05 Levering

Na goedkeuring leveren we de definitieve versie op en zorgen we voor een vliegende start met oplevering, installatie of instructie.

Output: Definitieve oplevering

06 Evaluatie

We houden graag contact om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en om te laten weten of we verdere kansen voor uw bedrijf zien.

Output: Meeting, call of bezoek

Met wie we samenwerken

We zijn er trots om met iedereen samen te werken.
Van multinationals tot lokale ondernemers.

Wat klanten zeggen

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.