ClickCease

Virtual Reality Simulaties

Effectiever, goedkoper en veiliger leren met virtual reality simulaties.

Virtual Reality Simulaties

Zet virtual reality in voor simulatie en training. Simuleer complexe machines, processen en scenario’s. Training veilig, overal en verzamel data om je werk-en leerprocessen te verbeteren. 

Hogere testscores

Studenten die leren met behulp van virtual reality onthouden informatie beter en scorer hoger


Lees onderzoek >

Betere leerervaring

Virtual reality biedt een verbeterde leerervaring ten opzichte van video en boeken.


Lees onderzoek >

Hoge betrokkenheid

Hogere engagement en meer positieve emoties ten opzichte van video en klassikaal.


Lees onderzoek >

Goedkoper

Op schaal is VR een goedkopere oplossing voor trainingen dan klassikaal en e-learning.


Lees onderzoek >

2. Content 

De simulatie vindt plaats in een digitale omgeving die wij zelf maken of creëren op basis van bestaand materiaal zoals 3D modellen. 

Safeway

VR Simulator voor offshore

Safeway werkt binnen de offshore een vervoert mensen en goederen met behulp van loopbruggen. We hebben een VR-simulator ontwikkeld om op vrijwel elke locatie te trainen voor diverse (nood)situaties.

Een kostenbesparing van tienduizenden euro’s per jaar met een veilige en mobiele VR simulatie. 

Educam

VR Simulatie voor automotive

Educam verzorgt trainingen en opleidingen voor de automotive. In de simulatie leer je een elektrische accu vervangen op realistische wijze. Doorloop het hele proces van veiligheid voorbereiding tot kwaliteitscontrole.

Medewerkers leren veilig en snel complexe procedures in een snel groeiende industrie.

USAR

Aardbeving VR Simulatie

Het USAR-team (Urban Search and Rescue) biedt hulp bij gebieden die zijn getroffen door aardbevingen. Wij ontwikkelde 5 scenario’s op diverse moeilijkheidsniveau’s.

Het team traint veiliger, sneller en op elke gewenste locatie. Zo vertrekken zij beter voorbereid en vol zelfvertrouwen.

politieacademie

Politieacademie

Multifunctionele Trainingsapplicatie

Een VR applicatie waarin agenten in teamverband kunnen oefenen hoe ze een pand veilig kunnen betreden. 

De trainingsapplicatie is multifunctioneel en de politieacademie kan in de toekomst meerdere procedures oefenen met de applicatie. Denk hierbij aan het ontruimen van een pand of oefenen met materiaal.

Mogelijkheden van VR simulatie ervaren?

3. Software

Het aansturen en beheren van de VR onboarding doe je met speciale software. Wij bieden hiervoor diverse kant-en-klare oplossingen of ontwikkelen een applicatie op maat.

Kiosk Mode

 start een applicatie direct op wanneer je de VR bril aanzet. Zo kan de trainee direct beginnen met de onboarding en geen andere apps starten.

Content management systemen (CMS)

Bij een content management systeem kun je de trainingen eenvoudig beheren via een online systeem. Je kunt informatie inzien, nieuwe content toevoegen of oude verwijderen.

Gebruikersbeheer

Via custom software kun je gebruikers beheren en groepen maken. Zo manage je samen met collega’s content en kun je onboarding toekennen aan specifieke afdelingen of functies.

Data & Analytics

Onze oplossingen kunnen voorzien worden van analytics zodat je eenvoudig data kunt inzien. Denk aan het bekijken van resultaten van individuele gebruikers, de populairste trainingen, of meest gemaakte fouten.

AVG & Privacy

Onze eigen servers voldoen aan de strengste veiligheids- en privacy eisen. Indien gewenst draaien onze applicaties binnen je eigen IT infrastructuur om te voldoen aan bedrijfspecifieke eisen.

Hardware & Hygiëne

Advies, levering en support van onze experts. Alle hardware en service voor VR simulaties.

Stand-alone VR brillen

Stand alone vr brillen werken zonder computer en zijn vooral geschikt voor 360 video en minder complexe applicaties. Met de zogenaamde 3 DOF brillen je wel rondkijken maar niet rondlopen en is beperkte interactie mogelijk. Met de 6DOF brillen kun je zowel rondkijken als rondlopen en middels controllers interacteren in de virtuele omgeving.

PC VR brillen

Dit zijn brillen zoals de HTC Vive geschikt voor complexere onboarding processen zoals het besturen van machines. Deze sluit je aan op je computer voor extra rekenkracht om complexe omgevingen weer te geven of gebruik te maken van real time data.

Accessoires & Hygiëne oplossingen

Wij leveren diverse accessoires voor veilig en hygienisch gebruik van de VR brillen en hardware. Onze speciaal geselecteerde brillen zijn reinigen en daarnaast bieden wij diverse accessoires aan zoals UV installaties die 99% van de bacteriën doden.

Custom installaties

Eenvoudig, draagbare oplossing om overal te trainen of ingebouwd in fysieke installaties voor maximaal realisme. Wij leveren van ontwerp tot installatie. 

Onze services

Configuratie

Hardware en software wordt gebruiksklaar geleverd

Distributie

Wereldwijde levering en installatie op locatie

Training

Trainingen over de werking en handleidingen

Updates

Schaalbare content en software die blijft functioneren

Onderhoud

Altijd op en running met een custom SLA.

Support

Professionele support voor zowel de soft-als hardware.

Onze proces

01 Eerste afspraak

Het leren van elkaars bedrijven en de mogelijkheden van virtual reality bespreken en ervaren.


Output: Debrief

02 Ideegeneratie

Wij duiken in de huidige leeprocessen, werkwijze en materialen. Samen bepalen wij geschikte leerdoelen om een virtual reality training voor te ontwikkelen.

Output: Ideeën

03 Concept

Het beschrijven van de virtual reality onboarding in een visuele presentatie waarin functies, stijl en voorbeelden samen komen.

Output: Concept & Quote

04 Creatie

We leveren twee versies voor feedback om ervoor te zorgen dat de productie perfect is afgestemd op je verwachtingen.

Output: Alpha & Beta

05 Levering

Na goedkeuring leveren we de definitieve versie op en zorgen we voor een vliegende start met oplevering, installatie of instructie.

Output: Definitieve oplevering

06 Evaluatie

We houden graag contact om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en om te laten weten of we verdere kansen voor uw bedrijf zien.

Output: Meeting, call of bezoek

Met wie we samenwerken

Wat klanten zeggen

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.