ClickCease

Virtual Reality applicaties

Virtual Reality met impact voor marketing & educatie.

VR Marketing

Verkoop en promoot je bedrijf of product op unieke wijze. Een interactieve vr applicatie laat je maken voor een blijvende indruk. 

VR Product marketing

Lanceer of promoot je product met impact. Een memorabele ervaring met een hoge share factor. Een VR applicatie is voor lange tijd te gebruiken vrijwel overal inzetbaar. 

>ontdek wat virtual reality marketing kan doen

VR Storytelling & werving

Vertel je verhaal op een meeslepende wijze met virtual reality. Informeer en overtuig met een 360 graden perspectief. Bind en boei je medewerkers of recruit nieuwe personeel.

> verdiep storytelling & werving met virtual reality

VR Evenementen & activaties

Trek een menigte en communiceer op vernieuwende met je publiek. Je ze teen virtual reality applicatie in om je producten en bedrijf overal te tonen. Perfect voor een beurzen en congressen.

> unieke live communicatie met virtual reality

VR Educatie

We gebruiken virtual reality om sneller, beter en goedkoper te leren. Om je doel te bereiken zetten wij uiteenlopende technieken in; van 360 animatie video tot complexe simulaties.

VR Onboarding

Een geweldige manier om je nieuwe collega’s vertrouwd te maken met je organisatie. Virtual Reality zet je flexibel in op vrijwel elke locatie en elk moment. Maak je onboard proces effectiever en leuker.

>bekijk hoe je sneller en leuker onboard met virtual reality

VR Training

Overbrug de kloof tussen theorie en praktijk. Train voor gevaarlijke procedures en leer over complexe machines. Bespaar tijd en geld door minder noodzakelijke training op locatie

>ontdek hoe je virtual reality inzet voor effectievere training  

VR Visualisatie & configuratie

Zet virtual reality in om je  verkennen en complexe materie tot leven te brengen. Test en probeer verschillende configuraties of verkrijg inzichten vanuit een uniek technisch perspectief.

> zie de mogelijkhden voor visualisatie met virtual reality

Wie we zijn

Een gepassioneerd team van 30 creatives. We hebben alles in huis, van concept tot uitvoering. Ons team bestaat uit de volgende afdelingen:

Concepting afdeling
Creëren creatieve VR & AR concepten passend bij je use cases.
360 afdeling
Ervaren videografen met een creatieve kijk op storytelling.
3D-afdeling
Technische CAD & 3D-artists die zelf creëren of je werk converteren.
Development afdeling

Van mobiele apps tot high-end simulaties. Next level VR ontwikkelaars

Operations afdeling
Eventsupport en implementatiespecialisten.

Ready to create impact?

Onze aanpak

Een doel zonder een plan is slechts een wens

Bij VR & AR is implementatie net zo belangrijk als creatie.Daarom betrekken we onze operations-afdeling bij bijna elk project om een haalbare uitvoering te garanderen.

De kleine dingen maken een groot verschil

VR & AR is een industrie met veel onbekend terrein dat aandacht voor detail vereist. Daarom werken we nauw samen met onze klanten en helpen we ze bij elke stap.

No nonsense

We zijn recht door zee, open en benaderbaar. We zijn toegewijd aan onze klanten en partners en streven naar samenwerkingen van lange duur. Bel ons en ervaar het zelf. 

Ons proces

Soms is de uw vraag complex of zit je vast aan een strakke deadline. Mede daarom hebben we onze processen zorgvuldig in kaart gebracht. Zo weet je precies wat je in welk stadium kunt verwachten.

 

Van een gratis concept tot een eindproduct.

01 Eerste afspraak

Inzicht in je wensen en behoeften. We definiëren het business case-framework en bespreken de creatieve input voor het concept.

Output: Concept & budget

02 Kick-off

We beginnen het creatieproces met een vergadering waar we de planning definiëren en alles bespreken wat nodig is voor een succesvol project.

Output: Planning

03 Design

We maken van het concept een design document. Dit bevat art direction, user flow en alle relevante aspecten die nodig zijn om de ontwikkeling te starten.

Output: Design document

04 Creatie

We leveren twee versies voor feedback om ervoor te zorgen dat de productie perfect is afgestemd op de verwachtingen.

Output: Alpha, beta

05 Levering

Na goedkeuring leveren we de definitieve versie op en zorgen we voor een vliegende start met oplevering, installatie of instructie.

Output: Definitieve oplevering

06 Evaluatie

We houden graag contact om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en om te laten weten of we verdere kansen voor uw bedrijf zien.

Output: Meeting, call of bezoek

Met wie we samenwerken

We zijn er trots om met iedereen samen te werken.
Van multinationals tot lokale ondernemers.

Wat klanten zeggen

Wij horen graag van je

Ben je op zoek naar inspiratie, heb je een vraag of een geweldig idee? Neem contact op met één van onze experts voor een gratis consult.

Informatie

VR Owl  | Virtual Reality Development
Demkaweg 11, 3555 HW
Utrecht, Nederland
0031 30 71 16 158
[email protected]

Uil VR Solutions B.V.
BTW NR: NL 8579.35252.B01
KVK NR: 69601283
Algemene Voorwaarden

No FAQs Found

COPYRIGHT © VR OWL 2020

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.