ClickCease

Virtual Reality applicaties

Virtual Reality met impact voor marketing & educatie.

Virtual Reality laten maken?

Wil je een virtual reality applicatie laten maken of meer informatie over virtual reality apps voor je bedrijf? Lees hier over de mogelijkheden voor marketing, events en promotie alsmede training en onboarding.

VR Marketing

Verkoop en promoot je bedrijf of product op unieke wijze met virtual reality. Een interactieve vr applicatie laat je maken voor een blijvende indruk. 

Montblanc 2

Productmarketing

Lanceer of promoot je product met impact. Een memorabele ervaring met een hoge share factor. Een VR applicatie is voor lange tijd te gebruiken vrijwel overal inzetbaar.

Wij maakten onder andere vr toepassingen voor:

> Poductlancering in VR voor Mont Blanc
> Interactieve VR game voor Blue Curacao

Events

Zet virtual reality in tijdens een event of activatie, trek aandacht en promoot je merk op unieke wijze. Een memorabele brand experience met een hoge share factor.

Wij maakten onder andere vr event applicaties voor

– De VR racegame voor Huawei
– Een kerstactivatie voor Coca Cola

Storytelling

Vertel je verhaal op een meeslepende wijze met virtual reality. Informeer en overtuig met een 360 graden perspectief. Bind en boei je medewerkers of recruit nieuwe personeel.

Wij ontwikkelde onder andere vr applicaties voor:

– De rebranding voor Baker Tilly
– Een anti discriminatie applicatie voor de KNVB

Meer informatie over VR ontwikkeling?

VR Educatie

We gebruiken virtual reality om sneller, beter en goedkoper te leren. Om je doel te bereiken zetten wij uiteenlopende technieken in; van 360 graden animatie video tot complexe simulaties.

Politie academie 5

Onboarding

Maak een vr applicatie en laat je nieuwe personeel op een leuke en innovatieve manier kennis maken met de organisatie, collega’s en werkzaamheden.

Wij maakten VR apps voor;

– Onboarding van Nederlandse politie
– Onboarding van medewekers rampgebieden

Training

Met een virtual reality applicatie kan je altijd en overal personeel trainen. Complexe procedures en handelingen leer je zonder fysiek aanwezig te zijn, tegen lagere kosten en met minder risico. 

Wij ontwikkelen virtual reality voor:

– Het leren besturen van complexe machines
– Het vervangen van een electrische accu

Visualisatie

Je producten of processen toon je op elke locatie met een virtual reality app. Je gehele productporfolio binnen handbereik, je processen inzichtelijk en elke mogelijke configuratie mogelijk.

Wij ontwikkelde vr apps voor:

– Het visualiseren van een brandveiligheids techniek
– Het visusaliseren van een recycleproces

Aan de slag met VR Apps?

Wie we zijn

Een ervaren team van 40+ creatives met alle kennis en skills die nodig zijn voor het maken van innovatieve virtual reality apps. We hebben alles onder één dak, van concept tot realisatie. 

Concepting afdeling
Creëren creatieve VR & AR concepten passend bij je use cases.
360 afdeling
Ervaren videografen met een creatieve kijk op storytelling.
3D afdeling
Technische CAD & 3D-artists die zelf creëren of je werk converteren.

VR ontwikkelaars

Van mobiele apps tot high-end simulaties.

Operations afdeling
Eventsupport en implementatiespecialisten.

Veelgestelde vragen

De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de complexiteit, mate van interactiviteit en de vormgeving.

Simpele, korte applicaties voor bijvoorbeeld marketing zijn een stuk goedkoper dan complexe simulaties voor bijvoorbeeld training.

De kosten beginnen gemiddeld bij 15 duizend euro en kunnen oplopen tot zo’n 50 duizend euro.

Wij beginnen het ontwikkelproces altijd met een kennismaking met de klant, het bedrijf en de processen. Nadat we inzicht hebben in de wensen gaat ons creatieve team aan de slag met een concept en offerte.

Deze wordt gedeeld met de klant en na akkoord wordt er een kick-off voor het project gepland. Tijdens de kick-off worden de taken en verantwoordelijkheden besproken en een projectplan gemaakt. Na de start van het project wordt bij het ontwikkelen van sommige vr apps nog een designdocument of proces opgeleverd.

Een eerste, zogenaamde Alfa versie, wordt na enkele weken vaak opgeleverd. Deze bevat de basisfunctionaliteiten van de vr applicatie. Na feedback wordt gewerkt aan een Beta versie, deze is zo goed als af. Na de laatste feedback wordt een final versie opgeleverd; de volledige werkende vr applicatie.

Het laten maken van een vr applicatie duurt gemiddeld tussen de 4 en 12 weken, afhankelijk van de complexiteit. Trainingsapplicaties zoals vr simulaties laten maken duurt in de regel langer dan een simpeler (marketing) vr applicatie.

Wij maken vr apps voor elk platform zoals mobiele apparaten zoals de Android & Apple devices in combinatie met een Google Cardboard. Stand-alone headsets zoals de Oculus Quest & PICO VR. Daarnaast kun je een virtual reality applicatie laten maken voor meer complexe headsets die je op een PC of extern apparaat aansluit, zoals de HP Reverb G2.

Ons team van vr ontwikkelaars heeft ervaring met elk mogelijk platform dus neem gerust contact op mocht je antwoord er niet tussen

Frankenstein

Met wie we samenwerken

Wat klanten zeggen

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.