Virtual Tours

Een uniek 360 graden perspectief van je bedrijf met een virtuele tour laten maken

Virtuele tours met 360° foto's

Een virtual tour is een verzameling van 360° foto’s die op verschillende locaties zijn gemaakt. Gebruikers kunnen de foto’s bekijken en selecteren door erop te klikken.
Via hotspots kunnen ze aanvullende informatie of media verzamelen.

Waarom een virtuele tour laten maken?

Een virtuele tour laten maken biedt de mogelijkheid om locaties op een interactieve manier te presenteren, waardoor bezoekers op afstand een realistische ervaring krijgen van de ruimte en dit kan leiden tot meer betrokkenheid en interesse.

Total | Virtual tour met 360 foto's ​

Total was al in het bezit van verschillende 360° foto’s van een boorplatform. In samenwerking zijn 15 foto’s geselecteerd. De foto’s zijn in een video van twee minuten verwerkt die wordt aangevuld met tekst en geluid.

total virtuele tour - Virtuele Tour
vr tour 2 - Virtuele Tour

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat | Virtual Tour

Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat vroeg ons een virtual tour te maken van de kunstwandeling die gepland stond maar niet doorging vanwege Covid. Wij maakten een video met 360 graden foto’s en video’s van de InnovatieExpo. 

SOS Kinderdorpen | Virtual tour met 360 foto's

In samenwerking met SOS Kinderdorpen en Heimstaden is gekozen om een virtual tour te ontwikkelen. Deze brengt je langs relevante locaties voor de renovatie.

2. Virtual Tour met 360° video

Maak een 360° video van je bedrijf om je kijker een virtuele rondleiding te geven. Laat je bedrijf zien en leg je processen uit met de kijker midden in het verhaal.

Pangea Life | VR 360 Virtuele Tour

Pangea Life belegt in duurzame objecten zoals windmolenparken over de gehele wereld. Wij maakten voor hen een virtuele tour die investeerders mee op reis nam door heel Europa.

Virtual Gateway | 360 VR Tour

De Duitse regering wilde laten zien hoe fairtrade-producten het levensonderhoud wereldwijd verbeteren. We gingen naar Ivoorkust om dit project te documenteren met behulp van een VR tour langs verschillende locaties om de positieve impact van fairtrade te laten zien.

vr owl logo wit 1 - Virtuele Tour

Virtuele Tour laten maken?

Veelgestelde vragen over VR Tours

De kosten zijn afhankelijk van het aantal media (foto’s en video’s) die vaak in relatie staan met de duur van het proces. Des te meer media, des te langer ons productieteam bezig is met productie op locatie en post-productie. Het ontwikkelen van een virtual tour start bij zo’n 1500 euro en kan oplopen tot enkele duizenden euro’s.

In een vr tour kan je gebruik maken van zowel 360 graden foto’s en video’s alsmede 2D foto’s en video’s. Daarnaast kun je audio fragmenten toevoegen en is een vr tour een volledig interactieve ervaring indien je deze als een web tour publiceert.

Conceptontwikkeling

Het proces begint met de ontwikkeling van een concept of script dat nauwgezet het doel, de doelgroep, en de marketing- en verkoopdoelstellingen van de tour in overweging neemt. Dit stadium is cruciaal voor het opbouwen van vertrouwen en het inspireren van potentiële klanten. Ons team werkt nauw samen met u om een strategie uit te stippelen die je diensten of producten optimaal presenteert.

Productie

Na akkoord op de offerte en het projectplan volgt de productiefase, waar onze crew opnames maakt op de gewenste locatie(s). Dit is het moment waarop we een kijkje nemen in je wereld en deze vastleggen door de lens van onze experts, waarbij we de essentie van je aanbod verkennen.

Postproductie en Oplevering

De finale stap is het samenbrengen van alle media in een interactieve online tour. Deze stap is gericht op het maximaliseren van bezoekersengagement door middel van een intuïtieve en informatieve presentatie van je locatie of dienst. Het eindresultaat is een krachtige tool voor je marketing- en verkoopstrategieën.

Van concept tot oplevering, de ontwikkeling neemt maximaal 3 tot 4 weken in beslag. Het begint met ongeveer een week voor het ontwikkelen van een concept en offerte. De productie zelf kan binnen een dag voltooid zijn, afhankelijk van de complexiteit en locatie, gevolgd door ongeveer een week voor postproductie. Dit efficiënte tijdschema zorgt ervoor dat u snel een krachtige tool in handen heeft om je potentiële klanten te inspireren en te engageren.

Ja, er zijn jaarlijkse licentiekosten voor de software afhankelijk van de complexiteit en media van de virtuele rondleiding.  Daarnaast hangen de kosten af van de wijze waarop de video wordt gepubliceerd. Indien deze op onze eigen servers wordt geplaatst heb je te maken met hostingkosten.

SOS kinderdorpen 2 - Virtuele Tour
Wisse meeting - Virtuele Tour

Onze aanpak

Een doel zonder een plan is slechts een wens

Bij VR & AR is implementatie net zo belangrijk als creatie.
Daarom betrekken we onze operations-afdeling bij bijna elk project om een haalbare uitvoering te garanderen.

De kleine dingen maken een groot verschil

VR & AR is een industrie met veel onbekend terrein dat aandacht voor detail vereist. Daarom werken we nauw samen met onze klanten en helpen we ze bij elke stap.

No nonsense

We zijn recht door zee, open en benaderbaar. We zijn toegewijd aan onze klanten en partners en streven naar samenwerkingen van lange duur. Bel ons en ervaar het zelf. 

Ons proces voor een virtuele rondleiding

Soms is je vraag complex of zit je vast aan een strakke deadline. Mede daarom hebben we onze processen zorgvuldig in kaart gebracht. Zo weet je precies wat je in welk stadium kunt verwachten.

Van een gratis concept tot een eindproduct.

360 Edit2 - Virtuele Tour
Rectangle 1521 - Virtuele Tour

01 Eerste afspraak

Inzicht in je wensen en behoeften. We definiëren het business case-framework en bespreken de creatieve input voor het concept.

Output: Concept & budget
Path 1877 - Virtuele Tour

02 Kick-off

We beginnen het creatieproces met een vergadering waar we de planning definiëren en alles bespreken wat nodig is voor een succesvol project.

Output: Planning
Path 1876 - Virtuele Tour

03 Design

We maken van het concept een design document. Dit bevat art direction, user flow en alle relevante aspecten die nodig zijn om de ontwikkeling te starten.

Output: Design document
Path 1875 - Virtuele Tour

04 Creatie

We leveren twee versies voor feedback om ervoor te zorgen dat de productie perfect is afgestemd op de verwachtingen.

Output: Alpha, beta
Path 1874 - Virtuele Tour

05 Levering

Na goedkeuring leveren we de definitieve versie op en zorgen we voor een vliegende start met oplevering, installatie of instructie.

Output: Definitieve oplevering
Path 1873 - Virtuele Tour

06 Evaluatie

We houden graag contact om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en om te laten weten of we verdere kansen voor uw bedrijf zien.

Output: Meeting, call of bezoek

Met wie we samenwerken

We zijn er trots om met iedereen samen te werken.
Van multinationals tot lokale ondernemers.

Zoom logo - Virtuele Tour
Landal Greenparks - Virtuele Tour
Montblanc - Virtuele Tour
- Virtuele Tour
Rituals wit - Virtuele Tour
Metro wit - Virtuele Tour
CocaCola wit - Virtuele Tour
Safeway wit - Virtuele Tour
Footlocker wit - Virtuele Tour
Beukhoreca wit - Virtuele Tour
Bakertilly wit - Virtuele Tour
Nikon wit - Virtuele Tour
Porsche wit - Virtuele Tour
Woolrich wit - Virtuele Tour
Rijkswater wit - Virtuele Tour

Wat klanten zeggen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.