ClickCease

Virtuele Tours

Overal een uniek 360° perspectief van je bedrijf

Een virtuele rondleiding biedt de mogelijkheid om je bedrijf aan iedereen te laten zien, overal en altijd. Met 360° video of foto kun je een lineaire of interactieve ervaring creëren voor web, mobiel en VR.

360° foto

Het creëren van een interactieve 360° tour waarbij kijkers zelf kunnen navigeren.

360° video

Bij een lineaire video heb je zelf de regie in handen en neem je de kijker mee.

1. Virtuele rondleiding met 360° foto's

Een virtuele rondleiding is een verzameling van 360° foto’s die op verschillende locaties zijn gemaakt. Gebruikers kunnen de foto’s bekijken en selecteren door erop te klikken.
Via hotspots kunnen ze aanvullende informatie of media verzamelen.

2. Virtuele rondleiding met 360° video

Maak een 360° video van je bedrijf om je kijker een rondleiding te geven. Laat je bedrijf zien en leg je processen uit met de kijker midden in het verhaal.

Total

360° Virtuele Tour

Total was al in het bezit van verschillende 360° foto’s van van een boorplatform. In samenwerking zijn 15 foto’s geselecteerd. De foto’s werden zijn in een video van twee minuten die werd aangevuld met tekst en geluid.

GIZ

360° Virtuele Tour

De Duitse regering wilde laten zien hoe fairtrade-producten het levensonderhoud wereldwijd verbeteren. We gingen naar Ivoorkust om dit project te documenteren met behulp van een virtuele tour langs verschillende locaties om de positieve impact van fairtrade te laten zien.

Ready to create impact?

Onze aanpak

Een doel zonder een plan is slechts een wens

Bij VR & AR is implementatie net zo belangrijk als creatie.
Daarom betrekken we onze operations-afdeling bij bijna elk project om een haalbare uitvoering te garanderen.

De kleine dingen maken een groot verschil

VR & AR is een industrie met veel onbekend terrein dat aandacht voor detail vereist. Daarom werken we nauw samen met onze klanten en helpen we ze bij elke stap.

No nonsense

We zijn recht door zee, open en benaderbaar. We zijn toegewijd aan onze klanten en partners en streven naar samenwerkingen van lange duur. Bel ons en ervaar het zelf. 

Ons proces

Soms is je vraag complex of zit je vast aan een strakke deadline. Mede daarom hebben we onze processen zorgvuldig in kaart gebracht. Zo weet je precies wat je in welk stadium kunt verwachten.

Van een gratis concept tot een eindproduct.

01 Eerste afspraak

Inzicht in je wensen en behoeften. We definiëren het business case-framework en bespreken de creatieve input voor het concept.

Output: Concept & budget

02 Kick-off

We beginnen het creatieproces met een vergadering waar we de planning definiëren en alles bespreken wat nodig is voor een succesvol project.

Output: Planning

03 Design

We maken van het concept een design document. Dit bevat art direction, user flow en alle relevante aspecten die nodig zijn om de ontwikkeling te starten.

Output: Design document

04 Creatie

We leveren twee versies voor feedback om ervoor te zorgen dat de productie perfect is afgestemd op de verwachtingen.

Output: Alpha, beta

05 Levering

Na goedkeuring leveren we de definitieve versie op en zorgen we voor een vliegende start met oplevering, installatie of instructie.

Output: Definitieve oplevering

06 Evaluatie

We houden graag contact om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en om te laten weten of we verdere kansen voor uw bedrijf zien.

Output: Meeting, call of bezoek

Met wie we samenwerken

We zijn er trots om met iedereen samen te werken.
Van multinationals tot lokale ondernemers.

Wat klanten zeggen

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.