Vodafone | AR Kick-off For 5G

Vodafone werkte samen met DFL voor aan een unieke augmented reality activatie; supporters kunnen met hun smartphones live, visuele statistieken over het spel te zien. Mogelijk gemaakt door de snelle verbinding van het 5G netwerk.

Supporters in het Volkswagen Arena-stadion konden het prototype van een nieuwe realtime-app, samen met immersiv.io, testen om wedstrijdstatistieken, spelersinformatie en opstellingen te ontvangen. In de toekomst zullen toeschouwers zien hoe snel spelers rennen, hoeveel schoten op doel een bepaalde speler heeft en waar deze schoten vandaag kwamen.

5G-verbinding en AR maken het mogelijk om direct live gegevens en statistieken te tonen, wat het een geweldig hulpmiddel maakt voor cases met veel, real time data. Deze case toont aan dat AR een geweldige tool is om een extra laag toe te voegen aan entertainment en sport.

Brand: Vodafone
Agency: immersive.io
Technologie: Augmented Reality
Branche: Sport

Related Inspiration

Aan de slag met Augmented Reality?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.