WebAR Developer (40 uur)

Core Skills: Javascript en/of Typescript, (S)CSS en HTML

Hours: Full-time (40H)

Date: Tell us!

VR Owl Herman Brood AR
Ranja AR 3

 Wie wij zijn

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. 

Wij hebben 6 afdelingen; marketing, sales, creative, development, 3D & operations.  De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar. Dit komt ook tot uiting in de sfeer op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Wat wij doen

Wij maken 360° video’s. Van een kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam. Met onze VR apps bestuur je een graafmachine, bekijk je de nieuwste Adidas sneaker of speel je een honkbal game. Onze augmented reality toepassingen brengen de wereld tot leven met filters,  3D modellen en werkinstructies.

Onze event afdeling helpt jaarlijks bij honderden events. Van kleine workshops tot presentaties voor honderden tegelijk. Wij vermarkten een aantal producten; applicaties voor games, educatie en events. Deze verkopen wij op licentiebasis en worden steeds belangrijker. Wij werken veel samen met marketing- en event agencies en hebben vestigingen in Duitsland & Frankrijk.

Dit ga je doen

Als WebAR developer zal je het bestaande development team van VR Owl versterken. Samen met je collega’s zul je de grenzen verleggen van wat er mogelijk is in de mobiele browser.

Door gebruik te maken van bestaande tools als 8th Wall en andere Javascript libraries zal je je specialiseren en groeien als WebAR Expert.

Je zal je bestaande front-end Javascript/Typescript/CSS/HTML kennis toepassen om User Interfaces en 3D experiences te bouwen. Samen met een project manager werk je voor een van onze klanten om creatieve interactieve ervaringen te realiseren in de browser.

Hierbij kan je bestaande tools en methodieken zoals Bootstrap, React, three.js en 8th Wall gebruiken en blijf je op zoek naar nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Random code -
Desley 1 scaled 1 -
Hoe ziet je team eruit?

Je team

Je maakt deel uit van de afdeling Development.

Sinds onze oprichting 6 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 35 vaste medewerkers. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers. Je komt terecht in een jong enthousiast team vol creatives die binnen no-time naam heeft gemaakt in de virtual reality industrie. De sfeer is informeel maar je verantwoordelijkheden zijn groot.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige werknemer die gedreven is om ons jonge bedrijf klaar te maken voor de toekomst en een aantal projecten uitvoert die we nodig hebben om ons marktleiderschap uit te breiden in Europa.

Wat wij vragen
  • HBO of MBO niveau 4 werk- en denkniveau
  • Je bent bekend met Javascript en/of Typescript, (S)CSS en HTML
  • Je kan responsive UI’s naar aanleiding van een design realiseren
  • Je bent leergierig en hebt affiniteit met nieuwe technieken
  • Je past in een jong ambitieus team
Wat wij bieden

 –  Een uitdagende en dynamische werkplek met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s
 –  Werken met virtual- en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie
 –  Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Politie, KNVB, KLM en meer

Interesse?

Solliciteer dan direct door een korte motivatie met cv en portfolio te sturen naar: gydo@vrowl.nl

Huawei 3 -
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.