Wonderscope | AR Kids Stories

Wonderscope is een IOS AR-app voor kinderen die leuke, spannende verhalen tot leven brengt. Met de app kunnen kinderen in hun kamer een verhaal tot leven brengen; zoals een missie door de melkweg of een moderne versie van een klassiek verhaal zoals Roodkapje.

Kinderen kunnen 4 verschillende verhalen ervaren, allemaal met educatieve informatie. Bijvoorbeeld over stunt helden, zoals Charles Blondin, die op een slap koord over de Niagara-watervallen liep. Elk verhaal heeft zijn eigen stijl en onderwerp. In het meest recente verhaal vliegt Clio, een personage gemaakt van sterrenstof, met kinderen door de melkweg en leert ze over het zonnestelsel en onze planeet.. Kinderen kunnen via hun device praten met de personages en zo hun weg door het verhaal vinden/.

Het combineren van onderwijs en interactieve verhalen in één wereld lijkt het jongere publiek en hun ouders aan te spreken. Wonderscope stond in de top 10 voor iPhone-downloads voor kinderen tussen 6 en 8 jaar oud en de app kreeg aandacht via o.aj Cnet, Variety & Engadget.

Brand: Wonderscope
Agency: Within
Tech: AR
Branche: Education

Related Inspiration

JBL Soundbar AR - Wonderscope AR

St. Louis Aquarium - Otter Chat

The St. Louis Aquarium collaborated with Groove Jones and Moondog Animation to create an interactive talk show ....
woolrich - Wonderscope AR

Hong Kong – Travel Back to the Fifties

Japanese media-artist Masaki Fujihata created an AR application which lets Hong Kong citizens travel back in time.
VR Experience 2017 226 1 1024x683 1 - Wonderscope AR

SAAB – Virtual Rocket Launcher

SAAB is a global provider for safety and security devices to governments, authorities and military instances.
vr owl logo wit 1 - Wonderscope AR

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.