Woolrich – VR Modeshow

  Samenwerking met CLX

Industrie: Fashion
Technologie: 360 Video & VR Sync
Toepassing: Productmarketing

Woolrich VR winter collection 2019 -

Vraag

Het presenteren van de nieuwe wintercollectie van 2019 wilde Woolrich op een vernieuwende manier doen. In plaats van een videopresentatie of modeshow te geven aan stakeholders binnen het bedrijf, wilde Woolrich beide elementen combineren. Hiervoor werd VR toegevoegd om zo alle aanwezigen van de presentatie volledig op te nemen in de nieuwe collectie.

Oplossing

Voor de opnames van de VR ervaring reisde ons team naar de hoge bergen in Italië. Het was één van de omvangrijkste producties met tientallen professionele modellen, een enorm productieteam en leden van het Rode Kruis ter ondersteuning. Op locatie werd er een 360° video gecreëerd waarbij de modellen de wintercollectie toonden.

De uiteindelijke presentatie van de nieuwe wintercollectie vond plaats in een schilderachtig dorpje in Italië. Hier konden 160 aanwezigen de gecreëerde 360° video tegelijkertijd in VR bekijken door de VR Sync software.

Resultaat

Het hele project had een krappe deadline, waardoor er snel en goed gehandeld moest worden. Voorbereidingen werden hierdoor ruim op tijd getroffen om zo de presentatie feilloos neer te zetten.De presentatie zelf zorgde voor veel waardering van de klant en de aanwezigen.

Woolrich 1
Woolrich 2
vr owl logo wit 1 -

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.