World Square | AR Cherry Blossom Festival

Het Cherry Blossom Festival is een bekroond festival in Sydney. Het is gebaseerd op de viering van de start van het ‘Cherry Blossom-seizoen’. De viering van dit jaar verrijkt met creëren van virtuele bloesems en andere (virtuele) activiteiten.

Om te genieten van virtuele mogelijkheden die het festival biedt, moeten bezoekers de app World Square downloaden. Tijdens een bezoek aan het Wereldplein kunnen bezoekers (met augmented reality) door de Torii-poort lopen. Vervolgens zijn zij getuige zijn van het plein dat opbloeit in een kleurrijke, Japanse gestijlde wereld. Door samen met andere AR-games op een interactief scherm op het plein te spelen, groeit er een digitale kersenbloesem .

De bezoekers die deelnemen aan kunnen hun ervaringen delen met de hashtag #WSQCherryBlossom om prijzen te winnen. Deze case combineert verschillende soorten AR, een sociale component en games om een ​​b(l)oeiende ervaring te creëren.

Brand: Cherry Blossom Festival and World Square
Agency: Vandal
Tech: AR
Branche: Event

Related Inspiration

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.