ClickCease

Ziekenhuis VieCuri | Verpleegkundigen AR-Training

De verpleegkundigen van het VieCuri ziekenhuis in Venlo maken gebruik van augmented reality training. In deze AR-training leren de verpleegkundigen om patiënten met corona symptomen beter te behandelen.

In de training wordt er een hologram van een patiënt met corona symptomen geprojecteerd met behulp van een Microsoft Hololens 2. De symptomen van de patiënt veranderen gedurende de training. De verpleegkundigen moeten de status van de patiënt vervolgens beoordelen en waar nodig actie ondernemen. 

Het ziekenhuis leent de bril van chipfabrikant ASML. Het bedrijf heeft de training gemaakt in samenwerking met het Maxima Medisch Centrum. Volgens simulatie trainer Henk van Leeuwen is het gebruik van de Hololens een fantastische toevoeging naast de huidige trainingsmethoden.

Organisatie: VieCuri ziekenhuis
Tech: Augmented Reality
Sector: Zorg

vr owl - ar ziekenhuis

More inspiration

New Jersey Sheriff VR Hulpdiensten

New Jersey Politieacademie | Agenten trainen met VR

Het politiebureau van Monmouth County, New Jersey, is de eerste in de staat die virtual reality gebruikt om politieagenten op te leiden.

Air Force VR training Defensie

Luchtbasis Security | geweldsinzet VR training

Beveiligers op Hill Air Force Base gebruiken virtual reality om te trainen hoe te handelen in situaties onder hoge druk. De VR-ervaring geeft de beveiligers toegang tot meerdere scenario’s.

VR Owl Denemarken VR game covid vaccinaties Healthcare

COVID VR Game | Vaccinatie stimuleren

Deense onderzoekers gebruiken virtual reality om meer mensen aan te moedigen zich te laten vaccineren tegen COVID. In een experiment in de hoofdstad Kopenhagen manoeuvreert de speler rond een met COVID besmette menigte op het stadsplein.

Meer informatie over VR Training of VR Simulatie?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of laat je telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.