Zomeraanbiedingen voor VR spellen

heroboundHet is weer zomer en nu heb je tijd om te genieten van zon, zee en strand. Of je blijft lekker thuis, zet je VR headset op om te genieten van de collectie VR games die je in de verschillende online winkels kunt vinden. Naast de veredelde demo’s komen er steeds meer volwaardige spellen op de markt.

De grote drie (Oculus Rift, Samsung Gear VR en HTC Vive) hebben een aantal titels tijdelijk in prijs verlaagd. Als je niet op tijd bent zitten er gelukkig ook titels bij die voor de normale prijs ook de moeite waard zijn. Hoog tijd voor een lijstje met de beste titels voor deze zomer!

Oculus Rift: Elite Dangerous

Het open wereld avontuur in fantastisch VR. Als je de normale versie al bezit kun je de VR versie krijgen met een speciale code, de nieuwe spelers moeten de volle mep betalen. Dan krijg je wel een compleet spel met alle toeters en bellen voor urenlang speelplezier.

Oculus Rift Eervolle vermelding: Project Cars

HTC Vive: Hover Junkers

hover junkersDit is een online multi-player schietspel waarbij je op jacht gaat naar een uiteenlopend assortiment aan tegenstanders met diverse pistolen en geweren.

Met de Vive controllers geeft dat een compleet andere ervaring dan je gewend was met een standaard game controller. Het cartoon stijltje maakt het gewelddadige spel beter te verteren.

HTC Vive Eervolle vermelding: Call of the Starseed

Gear VR Herobound: Spirit Champion

HEROBOUNDIn Herobound: Spirit Champion speel je een kleine goblin die in zijn eentje de wereld moet redden. De game bestaat uit 4 verschillende area´s met de elementen: Aarde, Water, Vuur en Lucht.

Door verschillende puzzels op te lossen kun je nieuwe missies spelen, en ook nieuwe wapens vrijspelen. Daarnaast is er een feature waarbij je superpowers en verschillende items kan vrijspelen, hierdoor kun je makkelijker missies voltooien en puzzels oplossen.

Herobound: Spirit Champion is een mooi afgewerkt spel dat veel wegheeft van de Zelda spellen. Rondlopen, monsters in elkaar hakken en een leuk avontuur beleven. Een demo van dit spel is er niet, je kunt wel “Herobound: First Steps” gratis downloaden om een kijkje te nemen in deze wereld.

Gear VR Eervolle vermelding: EVE GunJack

Tim Nijland
Tim Nijland
Mijn interesse voor XR begon in 2012 met de DK1 die ik op Kickstarter kocht. Sindsdien focus ik mij op VR, AR & MR voor de zakelijke markt en deel ik mijn visie én passie online via deze website en offline op events, beurzen en tijdens workshops.

Inhoudsopgave

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.